Newsflash
ACTUALITATE Știri

Peste 460.000 de elevi, sprijiniți să adopte un stil de viață sănătos

de Magdalena Tănăsescu - mai 21 2024
Peste 460.000 de elevi, sprijiniți să adopte un stil de viață sănătos

Pe parcursul ultimilor 13 ani, peste 460.000 de elevi din toată țara alături de familiile acestora au beneficiat de activități educaționale organizate de Fundația PRAIS în parteneriat cu Nestlé România.

În cadrul acestui parteneriat, Parcul Lumea Copiilor din București a găzduit weekendul trecut evenimentul public „Supereroii Sănătății te invită la Mișcare și Distracție!”. 

Timp de câteva ore, sute de elevi, profesori și familii au participat la un festival dedicat dansului, cântecului, sportului, menit să încurajeze starea de bine și protejarea mediului.

Manifestarea a marcat, printr-o suită de momente artistice și demonstrații sportive, reușita celor două proiecte naționale educaționale „Și Eu Trăiesc Sănătos!” – SETS și „Planeta Albastră Contează pe Tine!” PACT, dezvoltate în școli din peste 30 de județe. 

„Credem în forța de a face bine! De mai bine de 13 ani susținem mișcarea națională SETS, care a permis formarea obiceiurilor de stil de viață sănătos în rândul a mii de elevi din ciclul primar din țara noastră. Într-o abordare holistică, dezvoltăm de 3 ani și proiectul PACT în cadrul căruia copiii de vârstă școlară învață să aibă grijă de natură, de resursele planetei, protejându-le. Construim viitorul astăzi, împreună!”, a declarat Silvia Sticlea, Country Manager Nestlé România, într-un comunicat transmis redacției. 

În acest an școlar, echipa Fundației PRAIS dezvoltă activitățile SETS în peste 145 de orașe și localități din 18 județe. În total, peste 50.000 de elevi din 380 școli primare au putut avea acces gratuit la instrumentele de învățare rapidă, la materialele educaționale video și la informațiile promovate pe platformele social media SETS. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe