Newsflash
ACTUALITATE Știri

Peste 200 de specialişti în sănătate participă la Conferința „ReziDerma 2023”

de Magdalena Tănăsescu - sept. 22 2023
Peste 200 de specialişti în sănătate participă la Conferința „ReziDerma 2023”

În perioada 22 - 24 septembrie a.c., peste 200 de specialişti în sănătate din toată ţara participă la Conferinţa naţională a medicilor rezidenţi din specialitatea Dermatovenerologie.

Potrivit anunțului făcut pe site-ul srd.ro, conferința este organizată pentru prima dată la Oradea, de Societatea Română de Dermatologie (SRD).

„La această ediţie jubiliară a conferinţei, a zecea, cei peste 200 de participanţi reprezintă clinici universitare din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Târgu Mureş, Sibiu, Craiova etc.). În cadrul evenimentului vor fi dezbătute aspecte complexe şi de actualitate din dermatologie”, se arată în anunțul citat.

Societatea Română de Dermatologie suportă în totalitate costurile organizatorice, inclusiv cele privind transportul, cazarea şi masa participanţilor la conferinţă.

„Pe parcursul celor trei zile, sunt programate o serie de workshop-uri, sesiuni ştiinţifice şi simpozioane în cadrul cărora vor fi abordate subiecte diverse ce privesc cercetări ştiinţifice de imunologie şi fiziopatologie în afecţiunile cutanate, corelate cu ultimele descoperiri terapeutice”, se precizează în anunț. 

Conferința este realizată cu sprijinul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii din Oradea, şi al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor. 

Societatea Română de Dermatologie a fost înfiinţată în urmă cu 95 de ani, fiind afiliată Asociaţiei Medicale Române (AMR). 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe