Newsflash
Știri

Personalul Maternității Giulești din Capitală a fost premiat recent

de Florentina Ionescu - feb. 7 2023
Personalul Maternității Giulești din Capitală a fost premiat recent

Personalul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu” (Maternitatea Giulești) anunță că a fost premiat în cadrul unei gale recente.

Filiala București a Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) a premiat profesionalismul, dăruirea și implicarea în îngrijirea pacienților, în lupta cu pandemia de COVID-19, în cadrul celei de a X-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Asistență Medicală. 

Magia sărbătorilor de iarnă, în maternitate 

personal spitalul panait sirbu premiat2

„În acest context, este o onoare pentru noi faptul că «Premiul de Onoare» a fost acordat personalului Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Prof. Dr. Panait Sîrbu», în semn de înaltă apreciere «pentru activitatea remarcabilă» desfășurată pe perioada celor doi ani de pandemie”, au scris reprezentanții maternității Giulești pe pagina oficială de Facebook, alături de câteva imagini.

personal spitalul panait sirbu premiat1

Aceștia au adăugat că sunt recunoscători pentru aprecierea de care se bucură eforturile deosebite depuse de asistenții medicali, moașele, întregul personal medical, auxiliar și tehnic: 

„În contextul provocărilor uriașe pe care criza sanitară COVID-19 le-a ridicat în fața întregului sistem, suntem recunoscători pentru aprecierea de care se bucură eforturile deosebite depuse de asistenții medicali, moașele, întregul personal medical, auxiliar și tehnic, sub coordonarea managementului Spitalului de Obstetrică-Ginecologie «Prof. Dr. Panait Sîrbu». Tuturor le urăm cât mai multe succese viitoare și le mulțumim încă o dată pentru profesionalism și implicare.” 

Ziua prematurității, marcată în maternitatea Giulești 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe