Newsflash
Internaționale

Pași pentru o frumuseţe sustenabilă

de Florentina Ionescu - apr. 7 2023
Pași pentru o frumuseţe sustenabilă

L’Oréal a anunţat, în luna martie, o nouă investiţie în proiectul condus de compania de biotehnologie Geno, menită să creeze alternative sustenabile la ingredientele-cheie din produsele cosmetice.

L Oreal 1

        Realizată prin BOLD, un fond de capital de risc al Grupului L’Oréal, investiţia va contribui la crearea de noi ingrediente sustenabile derivate din organisme vii, potrivit unui comunicat de presă.

        Prin intermediul expertizei în biotehnologie a companiei Geno, vor fi înlocuite ingredientele tradiţionale cu alternative bio, cum ar fi cele obţinute din zaharuri de origine vegetală. Noile ingrediente vor fi folosite în diverse produse ale brandurilor grupului. Aceasta este o etapă esenţială pentru îndeplinirea obiectivului companiei L’Oréal de a avea formule 100% ecologice și ingrediente derivate în proporţie de 95% din surse regenerabile sau abundente.

L Oreal 2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe