Newsflash
Știri

O doctoriță a renovat și a modernizat unul dintre saloanele de la SCJU Arad

de Florentina Ionescu - mar. 8 2023
O doctoriță a renovat și a modernizat unul dintre saloanele de la SCJU Arad

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au transmis astăzi, chiar de Ziua Internațională a Femeii, că sunt mândri de doctorița Ioana Vornic.

De Ziua Mamei, dr. Ioana Vornic, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, a oferit un cadou deosebit viitoarelor mame: a renovat și modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secției Clinice Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad. 

Citește și: Mesajul ministrului Rafila de Ziua Internațională a Femeii 

renovare salon obstetrica ginecologie arad2

„Ne desfășurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foștii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus și am reușit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reușit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a explicat dr. Ioana Vornic, medic specialist obstetrică-ginecologie.

renovare salon obstetrica ginecologie arad

Investiția s-a ridicat la 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate, integral, de către medicul Ioana Vornic, potrivit anunțului făcut pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe