Newsflash
Știri

MS a publicat datele despre achizițiile din Sănătate din 2020 până în prezent

de Florentina Ionescu - sept. 6 2021
MS a publicat datele despre achizițiile din Sănătate din 2020 până în prezent

Ministerul Sănătății a publicat vineri, 3 septembrie, toate achizițiile din sistemul public de sănătate (spitale publice, direcții de sănătate publică, servicii de ambulanță și alte instituții din subordinea Ministerului Sănătații), începând cu anul 2020 până în prezent.

Detaliile despre achizițiile din sistemul public de sănătate sunt disponibile la acest link: https://data.gov.ro/dataset/achizitii-publice-sanatate

data gov

Anunțul a fost făcut vineri pe o rețea de socializare, chiar pe pagina oficială a Ministerului Sănătății și a fost preluat și de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Datele despre achizițiile publice din sistemul sanitar sunt împărțite în mai multe rapoarte, unele făcând referire la achizițiile directe ale spitalelor publice, altele la contractele de achiziții ale spitalelor publice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe