Newsflash
Știri

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Internaţională a Voluntarilor

de Florentina Ionescu - dec. 7 2020
Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Internaţională a Voluntarilor

Ziua internaţională a voluntarilor este marcată, în fiecare an, la 5 decembrie. Tema din 2020 a fost „Together We Can Through Volunteering”, iar cu această ocazie președintele României a transmis un mesaj.

Klaus Iohannis a făcut sâmbătă, 5 decembrie, la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București, o declarație la finalul întâlnirii cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari.

klaus iohannis intalnire cu voluntarii smurd
Credit foto: www.presidency.ro

 

„Ați fost împreună cu mine, ați văzut, am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepționali. Cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internațională a Voluntarilor și țin să-i felicit, și pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar și pe cei care nu sunt astăzi aici. Este un lucru extraordinar că avem în România mii și mii de voluntari care se implică în foarte, foarte multe activități. Îi felicit pe toți astăzi, de Ziua Voluntarilor, și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea pentru implicarea lor. Ei sunt exemple demne de urmat și, chiar în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros”, a declarat Klaus Iohannis sâmbătă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe