Newsflash
Știri

Mesajul președintelui CMR, după decesul lui Nicolae Oniga: „Am pierdut un profesionist”

de Florentina Ionescu - mar. 15 2023
Mesajul președintelui CMR, după decesul lui Nicolae Oniga: „Am pierdut un profesionist”

Președintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a transmis un mesaj emoționant după aflarea veștii că președintele Asociației Naționale a Hemofilicilor din România s-a stins din viață.

Prof. dr. Daniel Coriu a scris ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj, amintind că în calitate de președinte al Asociației Naționale a Hemofilicilor din România și întemeietor al proiectului Academia de Hemofilie, Nicolae Oniga i-a fost de atât de multe ori alături. 

prof. dr. Daniel Coriu in dreapta si domnul Nicolae Oniga

Citiți și: Președintele Asociației Naționale a Hemofilicilor din România s-a stins din viață 

„Am pierdut un profesionist și un partener care înseamna atât de mult pentru modul în care acum înțelegem să îngrijim și să sprijinim pacienții cu hemofilie, atât ca specialiști implicați în abordarea acestei afecțiuni, cât și ca societate. Spun că «înseamnă» pentru că moștenirea pe care ne-o lasă Nicolae Oniga va dăinui în timp și va fi pentru multă vreme de acum înainte un reper. În calitate de președinte al Asociației Naționale a Hemofilicilor din România și întemeietor al proiectului Academia de Hemofilie, Nicolae Oniga mi-a fost de atât de multe ori alături și deplâng, în egală măsură, atât profesionistul care ieri ne-a părăsit, cât și omul atât de perseverent, de cumpătat, de înțelegător și de încrezător în proiectele dedicate pacienților hemofilici. Condoleanțe familiei!”, a subliniat prod. dr. Daniel Coriu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe