Newsflash
Știri

Mesajul ministrului Rafila de Ziua Internațională a Asistenților Medicali

de Florentina Ionescu - mai 12 2023
Mesajul ministrului Rafila de Ziua Internațională a Asistenților Medicali

La 12 mai este marcată în fiecare an Ziua Internațională a Asistenților Medicali. Cu acest prilej, ministrul Sănătății a transmis un mesaj tuturor asistenților medicali români.

Asistenții medicali și moașele din România îngrijesc zilnic zeci de mii de copii, persoane vârstnice, persoane cu dizabilități și alte categorii de pacienți, a scris Alexandru Rafila pe pagina sa de Facebook

„De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, le mulțumesc tuturor celor care sărbătoresc astăzi, pentru profesionalismul și pentru dăruirea cu care își fac meseria. Îmbunătățirea pregătirii și a condițiilor de desfășurare a activității profesionale a asistenților medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătății, care lucrează în parteneriat cu organizațiile profesionale și sindicale ale asistenților medicali și moașelor din România. La mulți ani celor 150.000 de asistenți medicali și moase din România! Vă apreciez și vă respect!”, a transmis ministrul Sănătății pe aceeași rețea socială. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe