Newsflash
Știri

Laboratorul infecții respiratorii virale din Institutul „Cantacuzino”, reacreditat de OMS

de Florentina Ionescu - dec. 22 2022
Laboratorul infecții respiratorii virale din Institutul „Cantacuzino”, reacreditat de OMS

Pe final de an, reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” vin cu o veste extrem de bună.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) certifică valoarea și profesionalismul personalului din cadrul acestui prestigios institut, se arată pe o rețea socială. Astfel, Laboratorul infecții respiratorii virale din Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a fost reacreditat de Organizația Mondială a Sănătății, ca laborator național de referință pentru rujeolă și rubeolă. 

reacreditare laborator din institutul cantacuzino2

Recenta reacreditare, trimisă Ministerului Sănătății, certifică, încă o dată, gradul ridicat al calității investigațiilor de laborator efectuate în cadrul Institutului „Cantacuzino” pentru supravegherea virologică, la nivel național, a celor două infecții provocate de virusurile rujeolic și rubeolic, cu impact major în sănătatea publică, se arată pe pagina oficială a Institutului „Cantacuzino”.

„Aprecieri și felicitări colegilor noștri pentru profesionalism și dedicare! Toate generațiile de specialiști care au lucrat în Institut, de la înființare și până în prezent, au păstrat vie tradiția și spiritul profesorului Cantacuzino”, au transmis reprezentanții. 

reacreditare laborator din institutul cantacuzino

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe