Newsflash
ACTUALITATE Știri

Investiții pentru dotarea cabinetelor de planificare familială

de Florentina Ionescu - iul. 3 2023
Investiții pentru dotarea cabinetelor de planificare familială

Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea cererilor de finanțare pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetelor de planificare familială.

50 de milioane de lei din PNRR vor fi folosite pentru 83 de spitale din România.  Investițiile constau în reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetelor de planificare familială, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății (MS). 

Totodată, MS amintește de derularea unei campanii de educație pentru sănătate, în special educația pentru sănătatea reproducerii. Această campanie va fi implementată la nivel național, cu prioritate în zonele vulnerabile, cu un număr mare de sarcini în adolescență și un număr mare de boli cu transmitere sexuală.


Notă autor:

Sursa foto: https://www.facebook.com/MinisterulSanatatii/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe