Newsflash
ACTUALITATE Știri

InterDentis se va desfășura la București, în perioada 29 octombrie - 5 noiembrie

de Magdalena Tănăsescu - oct. 19 2023
InterDentis se va desfășura la București, în perioada 29 octombrie - 5 noiembrie

Un proiect organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară București, se va desfășura în Capitală în perioada 29 octombrie - 5 noiembrie a.c.

Potrivit unei postări pe Facebook, proiectul beneficiază de sprijinul Direcției Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe din cadrul UMF “Carol Davila”. 


„Studenții din țara noastră și cei din Republica Moldova au oportunitatea de a participa la cursurile și stagiile susținute în cadrul centrului nostru universitar, dar și de a câștiga experiență culturală și academică. Tinerii sunt așteptați la Facultatea de Stomatologie, pentru a lua parte la activitățile didactice și sociale pregătite special cu scopul de a le oferi amintiri frumoase și șansa de a lega noi prietenii”, se menționează în postare.


Pentru a participa, studenții trebuie să completeze următorul formular: https://fsmdr.ro/interdentis-bucuresti/, până la data de 20 octombrie a.c.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe