Newsflash
ACTUALITATE Știri

Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a participat la congresul Societății Europene de Radioterapie

de Florentina Ionescu - mai 25 2023
Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a participat la congresul Societății Europene de Radioterapie

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca a trimis o echipă formată din radioterapeuți, fizicieni și tehnicieni la Viena, la congresul ESTRO.

Medici radioterapeuți, fizicieni și tehnicieni ai Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) au participat săptămâna trecută la congresul anual al Societății Europene de Radioterapie (ESTRO), desfășurat la Viena. 

Unii dintre participanții clujeni au moderat sesiuni științifice și au expus rezultatele cercetărilor lor prin prezentări și postere.

„Suntem datori față de pacienți să fim la curent cu ultimele inovații în radioterapie, iar echipa multidisciplinară care aplică acest tratament se perfecționează continuu, la standarde internaționale. La congresul ESTRO, unii dintre participanții clujeni au moderat sesiuni științifice, expunând rezultatele cercetărilor noastre prin prezentări și postere. Schimbul de informații cu colegii străini este foarte important, cercetarea având o lungă tradiție în cadrul IOCN”, au transmis membrii echipei pe pagina oficială de Facebook a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca. 

Sursa foto: Facebook Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe