Newsflash
ACTUALITATE Știri

Health Innovation Zone începe în 21 iunie

de Florentina Ionescu - iun. 5 2024
Health Innovation Zone începe în 21 iunie

Dacă aveți un proiect inovator în domeniul sănătății, trebuie să știți că înscrierile pentru ediția a doua a programului Health Innovation Zone sunt acum deschise.

Health Innovation Zone este mai mult decât un simplu program pentru start-up-uri. Este o oportunitate unică pentru inovatorii din domeniul sănătății de a-și valida soluțiile, de a avea acces la experți din domeniu, mentori, facilități de testare și fast track către ecosistemul internațional, se arată într-un comunicat de presă. 

Platformă de validare a soluțiilor inovatoare în sănătate

Programul este deschis pentru echipe și start-up-uri care au dezvoltat sau sunt în proces de dezvoltare a unui produs sau serviciu inovator, relevant pentru domeniul sănătății. Scopul programului este de a oferi o platformă de validare a soluțiilor inovatoare în sănătate, conturând o comunitate puternică de inovare în Regiunea Nord-Est. 

Pe lângă sesiunile de mentorat clasice, echipele și start-up-urile înscrise în program vor avea ocazia de a se conecta cu instituțiile de sănătate cu care colaborează Digital Innovation Zone, singurul hub european de inovare digitală din Regiunea Nord-Est, ca ecosistem suport în transformare digitală.

Programul se va desfășura în format hibrid, fizic în Iași și online, între 21 iunie - 1 noiembrie 2024.

Ce trebuie să faceți?

„Pitch Day este evenimentul în cadrul căruia vei putea să-ți expui ideea în fața unui public larg, având posibilitatea de a prezenta atât fizic, cât și online”, au transmis organizatorii Digital Innovation Zone. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe