Newsflash
Apariții editoriale

Fiziopatologia bolilor canceroase

de Rebecca Gladders - feb. 24 2023
Fiziopatologia bolilor canceroase

Marea necesitate a știinţelor biologice în progresul cercetărilor privind fiziopatologia bolilor canceroase este foarte bine evidenţiată în cartea „Bioenergetica celulei normale și maligne”, sub semnătura doctorului Aurelian Udriștioiu.

Cover Book Bioenergeticx of Normal and Malignant cell

        Aceasta oferă reperele importante din domeniu, studiind problemele hematologice și metabolice ale corpului uman. Cartea detaliază progresele, din ultimul deceniu, în cercetarea metabolismului cancerului, care au crescut înţelegerea glicolizei aerobe și anaerobe și a altor modificări metabolice asociate cu creșterea și proliferarea celulară, prin modificarea semnalului celulelor și blocarea diferenţierii lor în afecţiunile maligne.

Lucrarea, care are un conţinut original, se ocupă de partea teoretică, dar și de cea practică, evidenţiind marea nevoie de nou în știinţele biologice, în general, și în medicină, în special, a profesioniștilor din domeniu. Aceasta, ţinând cont de progresul în patofiziologia și biochimia oncologiei de-a lungul anilor.

Noua carte, apărută anul acesta la Editura Cambridge Scholars Publishing, Marea Britanie, poate prezenta interes pentru medicii din toate specialităţile, studenţii la Medicină, precum și pentru personalul care lucrează în laboratoare clinice, din diferite ţări. Ea prezintă un volum mare de date, experienţe și cercetări de laborator, într-o afișare sistematică și logică.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe