Newsflash
Internaționale

Festival de artă organizat de o asistentă medicală

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - aug. 13 2021
Festival de artă organizat de o asistentă medicală

Shelly Worthy-Eveleigh, o asistentă medicală din Marea Britanie, a vrut să vină în ajutorul artiștilor afectaţi de pandemia de COVID-19.

p5Femeia, care a lucrat ca asistentă de psihiatrie timp de 40 de ani, a investit în organizarea festivalului Little Big din Ashburton, Devon, care a avut loc în 7 august. Ea a făcut acest lucru fiind conștientă de impactul pandemiei asupra veniturilor artiștilor și de pericolul de a pierde o generaţie nouă de artiști.

Festivalul a fost organizat ca un eveniment dedicat familiei, cu manifestări muzicale, teatru, literatură, numere de circ, cinema, workshopuri și ateliere dedicate copiilor. Evenimentul fusese programat iniţial pentru anul 2020 și gândit pe o durată de trei zile, însă a fost amânat din cauza contextului epidemiologic.


Notă autor:

https://www.theguardian.com/culture/2021/aug/04/nhs-nurse-has-days-left-to-sell-last-tickets-to-devon-arts-festival

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe