Newsflash
Știri

Dr. Florin Lăzărescu, diplomat al American Board of Aesthetic Dentistry

de L. Budin - mai 2 2024
Dr. Florin Lăzărescu, diplomat al American Board of Aesthetic Dentistry

Dr. Florin Lăzărescu a devenit primul stomatolog din România care a primit titlul de diplomat al prestigioasei organizații American Board of Aesthetic Dentistry (ABAD).

American Board of Aesthetic Dentistry este o organizație înființată în 1993 de către Societatea Americană de Stomatologie Estetică, având ca scop recunoașterea celor mai merituoși practicieni în stomatologia estetică, oferindu-le acestora calitatea de Diplomat, se arată într-un comunicat.

Diplomații ABAD sunt printre cei mai recunoscuți medici stomatologi din lume. În plus față de practica din cabinete, mulți sunt conferențiari și profesori de renume mondial. Ei au scris mii de articole și au vorbit la cele mai importante conferințe de profil. Pacienții (...) trebuie să se simtă încrezători că au selectat un profesionist cu experiența și abilitățile necesare pentru a oferi rezultate satisfăcătoare în stomatologia estetică. Dacă medicul stomatolog și-a demonstrat abilitățile în fața altor profesioniști în estetica dentară, crește probabilitatea ca pacienții să fie mulțumiți de rezultatul intervențiilor. Este, așadar, în interesul pacienților să existe o listă publică a profesioniștilor în estetica dentară care și-au dovedit expertiza și au depus eforturi suplimentare pentru a îndeplini cerințele stricte pentru a deveni membri”, se arată pe site-ul oficial al American Board of Aesthetic Dentistry.

Pentru a deveni Diplomat al ABAD, specialiștii în estetica dentară trebuie să îndeplinească mai multe criterii, precum:

  • 250 de ore de Educație Medicală Continuă în estetica dentară; 
  • Prezentarea a 10 cazuri proprii care să dovedească excelența în estetica dentară; 
  • Absolvirea unui examen scris, în fața Boardului ABAD.

Mă onorează alegerea boardului american și sper ca prin ceea ce facem împreună, alături de colegii de la Clinicile Trident, să confirmăm în continuare capacitatea noastră de a fi la înălțime, zi de zi. Totodată, prin obținerea acestei distincții, mi-am propus să acționez ca o punte de legătură pentru specialiștii din România care își doresc să devină membri ai ABAD, folosindu-mă de experiența acumulată pentru a pava acest drum și pentru alți colegi stomatologi din țară”, a declarat dr. Florin Lăzărescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe