Newsflash
Știri

Dr. Dorin Mureșan de la SCJU Cluj-Napoca a trecut în neființă

de Florentina Ionescu - aug. 4 2022
Dr. Dorin Mureșan de la SCJU Cluj-Napoca a trecut în neființă

Ieri, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca au anunțat că doctorul Dorin Titus Mureșan a decedat.

Totodată, personalu medical din cadrul SCJU Cluj-Napoca a transmis un mesaj, subliniind că dr. Dorin Titus Mureșan a fost un om de excepție. 

CMMB: In memoriam prof. dr. Carmen Ginghină 

studiu clinic vaccin covid-19 deces voluntar brazilia

„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție. Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul  unității terapie intensivă  din cadrul Clinicii Medicală 2. Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul cordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență  la spitale din străinătate. Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au transmis colegii săi pe pagina oficială a SCJU Cluj-Napoca. 

medicul Dorin Titus Mureșan

Dumnezeu să-l odihnească! 

 

Vă recomandăm să citiți: Personalul de la SCJU Cluj-Napoca a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe