Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Dispozitiv de precizie pentru monitorizarea somnului, prezentat la CES 2024

de Florentina Ionescu - ian. 17 2024
Dispozitiv de precizie pentru monitorizarea somnului, prezentat la CES 2024

La Consumer Electronics Show (CES) 2024, cel mai mare târg de tehnologie din lume, a fost prezentată o soluție revoluționară pentru monitorizarea somnului.

PranaQ a dezvăluit celor prezenți la târg, în ianuarie, la Las Vegas, o tehnologie revoluționară dedicată celor preocupați să-și îmbunătățească calitatea somnului. Astfel, la CES 2024 a fost prezentată TipTraQ, o soluție bazată pe inteligență artificială (IA) pentru monitorizarea somnului, precum și pentru îmbunătățirea somnului, se arată pe site-ul ces.vporoom.com

TipTraQ este un dispozitiv care face mai mult decât fac soluțiile tradiționale de monitorizare a somnului. Oferă așadar o soluție comprehensivă pentru diagnosticarea și monitorizarea tulburărilor respiratorii din timpul somnului, cum ar fi apneea în somn. Această soluție este utilă și pentru îmbunătățirea calității somnului, se arată în comunicatul de presă de pe site-ul CES 2024. 

TipTraQ analizează tendințele de somn ale utilizatorului, oferă o monitorizare în timp real a somnului acestuia și oferă un program personalizat de „antrenare” a somnului, care este alimentat de inteligența artificială generativă. 

Astfel, programul de îmbunătățire a somnului nu doar că va oferi recomandări personalizate pe baza datelor individuale ale utilizatorului, dar în același timp programul utilizează această informație pentru a găsi cele mai benefice opțiuni și soluții de tratament pentru respectivii utilizatori. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe