Newsflash
Știri

Diplomele absolvenților UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, recunoscute în Israel

de Florentina Ionescu - ian. 16 2020
Diplomele absolvenților UMF „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, recunoscute în Israel

Experții din cadrul Ministerului Sănătății din Israel au analizat standardele pregătirii pe care o oferă Facultatea de medicină din Cluj-Napoca și au decis să recunoască diplomele tinerilor absolvenți ai UMF „Iuliu Haţieganu” din oraș.

Prin această decizie, tinerii medici dreptul de a profesa în această țară în urma examenului de rezidențiat. Pe pagina oficială de Facebook a unității de învățământ a fost publicat un mesaj în data de 14 ianuarie, prin care decanul Facultății de Medicină subliniază că această nouă recunoaștere internațională consolidează și mai mult poziția instituției pe care o reprezintă. 

umf cluj napoca

„Iată că începutul de an a adus vești excelente pentru studenții noștri din Israel și pentru noi toți, întreg corpul didactic al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca. Această victorie se datorează muncii pe care noi toți am depus-o anul trecut și efortului pe care l-am făcut pentru a obține acreditarea internațională privind calitatea educației care ne-a fost acordată în urma evaluării externe realizată de AMSE (Asociația Școlilor de Medicină Europene) și ASIIN (Agenția pentru Acreditarea Programelor de Studiu în Inginerie, Matematică și Științe Naturale), cea mai importantă agenție de evaluare a calității educației din Germania. Astfel, această nouă recunoaștere internațională ne consolidează și mai mult poziția de pol de excelență în pregătirea medicală”, a declarat prof. dr. Anca Dana Buzoianu, decanul Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, rector ales al Universității pentru mandatul 2020-2024, potrivit platformei de socializare.


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/umfiuliuhatieganuclujnapoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe