Newsflash
Cultură

Din 2 iunie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - iun. 2 2023
Din 2 iunie, în cinematografe

În weekendul consecutiv Zilei Internaţionale a Copilului, cinematografele vă așteaptă cu două premiere adecvate celor mici. Pentru cei fără copii, eroul interpretat de Gerard Butler este fix ce trebuie.

Din mintea copiilor

Regia: Camelia Popa

Cu: Daniel Nuţă, Victoria Răileanu, Liviu Cheloiu, Ana Maria Moldovan, Alma Lascu

        Filmul este format din șapte povești cu și despre copii, distincte între ele, cu personaje diferite, dar care au o temă comună: realitatea cu care un copil se confruntă zilnic și imaginaţia prea bogată uneori și greu de ţinut în frâu. Toate provocările îi împing pe eroi pe buza prăpastiei, spre schimbare și evoluţie.

Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

Regia: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin Thompson

Cu: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Issa RaeOscar Isaac, Jake Johnson

        În această versiune animată a poveștii Omului-păianjen, protagonistul Miles este catapultat prin multivers, unde descoperă o întreagă echipă de oameni-păianjen. Deși Miles este doar un adolescent, el va trebui să-și redefinească rolul de erou urban și să găsească propria cale de a-și salva apropiaţii.

Kandahar: Misiune mortală

Regia: Ric Roman Waugh

Cu: Gerard Butler, Bahador Foladi, Olivia-Mai Barrett

        După ce sabotează un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Harris are la dispoziţie 30 de ore pentru a găsi o cale de scăpare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe