Newsflash
Știri

Delegația OMS, la sediul CNCAV. Ce au discutat specialiștii

de Dorina Novac - nov. 5 2021
Delegația OMS, la sediul CNCAV. Ce au discutat specialiștii

O delegație a Organizației Mondiale a Sănătății a efectuat, joi, 4 noiembrie, o vizită de lucru la sediul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Cu această ocazie, coordonatorul campaniei de vaccinare, col.dr. Valeriu Gheorghiță, a prezentat modul în care s-a derulat procesul de vaccinare în țara noastră, precum și rezultatele înregistrate la nivel național.

OMS

În cadrul întâlnirii s-au discutat principale bariere legate de campania de vaccinare, cu precădere în mediul rural, fiind amintite acțiunile suport organizate până la acest moment pentru susținerea ritmului de vaccinare în zonele unde adresabilitatea este mai redusă.

„Specialiștii OMS au apreciat modul de lucru, implicarea și eforturile depuse de echipa CNCAV, încă de la debutul campaniei de vaccinare, și au recomandat continuarea acestora pentru creșterea ratei de vaccinare în rândul beneficiarilor”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

delegatie OMS

Potrivit sursei citate, astfel de întâlniri vor continua și în perioada următoare pentru identificarea celor mai bune soluții menite să susțină ritmul de vaccinare în Romania și să contribuie la consolidarea climatului de siguranță, prin responsabilizare și conștientizare a importanței și beneficiilor vaccinării.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe