Newsflash
Cultură

De vineri, 24 noiembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - nov. 24 2023
De vineri, 24 noiembrie, în cinematografe

Negreșit, filmul săptămânii este „Napoleon”, în regia lui Ridley Scott. Avem însă și un documentar interesant, plus o comedie care sigur va fi succes de box-office.

Napoleon
 

Regia: Ridley Scott.
Cu: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles, Tahar Rahim.

Ridley Scott propune o poveste originală despre apariţia și parcursul legendarului Napoleon Bonaparte. Filmul expune modul crud în care generalul Napoleon pune mâna pe tronul Franţei, întreaga lui carieră fiind analizată din unghiul Josephinei, soţia și marea lui dragoste.

Miami Bici 2

Regia: Jesús del Cerro.
Cu: Matei Dima, Charlotte McKinney, Codin Maticiuc, George Piștereanu, Danny Trejo.

Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulţi pe muncă puţină”. Ei ajung în situaţia de a face diferite infracţiuni într-un anturaj de „băieţi răi”, de care apoi încearcă să se descotorosească.

De ce scriu ăștia pe pereţi
 

Regia: Alin Boeru.
Cu: Msero, Robert Obert, John Dot S, 1-Q Sapro, Deliric.

Încercând să înţeleagă dedesubturile fenomenului graffiti și street art din România, un corporatist ajunge să se descopere pe sine. Pornit ca o analiză obiectivă a unei contraculturi, documentarul se transformă într-o poveste intimă de maturizare a unui bărbat de 35 de ani.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe