Newsflash
Cultură

De vineri, 19 mai, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - mai 19 2023
De vineri, 19 mai, în cinematografe

Franciza „Furios și iute” a ajuns la al zecelea episod, iar comedia românească „E pericoloso sporgersi” revine pe marele ecran pentru a distra noi generaţii de cinefili.

Furios și iute X

Regia: Louis Leterrier.

Cu: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Charlize Theron, Jason Statham.

        În acest al zecelea film din seria „Fast and Furious”, regizat de Louis Leterrier, personajul principal Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ţinta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în „Fast Five”, filmul din 2011.

 

E pericoloso sporgersi

Regia: Nae Caranfil.

Cu: George Alexandru, Nathalie Bonnifay, Marius Stănescu.

        Lui Horaţiu, soldat în termen, i s-au aprins călcâiele după Cristina, elevă în ultimul an de liceu. Ea n-ar fi neapărat contra, dar numai în urma unei obligatorii logodne... Indiferent că aţi văzut sau nu filmul în urmă cu peste 20 de ani, vă asigurăm că veţi râde în hohote la această comedie românească.

 

Jucăria nouă

Regia: James Huth.

Cu: Jamel Debbouze, Daniel Auteuil, Alice Belaïdi.

        De ziua fiului său, cel mai bogat om din Franţa și proprietarul unui magazin de lux inaugurează raionul de jucării. Cu această ocazie, îi dă voie copilului să-și aleagă orice dorește din magazin. Acesta îl alege drept jucărie pe... Sami – paznicul de noapte al magazinului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe