Newsflash
Cultură

De azi, 8 decembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - dec. 8 2023
De azi, 8 decembrie, în cinematografe

Propunerile de pe marele ecran în acest final de săptămână sunt: un film de acţiune cu Pierce Brosnan, un documentar despre o familie românească emigrată în America și un SF romantic și ușurel.

Îngerul Charlie

Regia: Phillip Noyce.
Cu: Pierce Brosnan, Morena Baccarin, James Caan.

Charlie Swift (Pierce Brosnan) este un asasin plătit care are o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar Charlie va fi plătit doar dacă trupul poate fi identificat. Intră în scenă fosta soţie a victimei și o femeie foarte abilă.

The Pod Generation

Regia: Sophie Barthes.
Cu: Emilia Clarke, Chiwetel Ejiofor, Vinette Robinson.

Rachel și Alvy sunt un cuplu care trăiește într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care tehnologia simplifică viaţa. Rachel obţine un post râvnit la Womb Center, care oferă cuplurilor o maternitate convenabilă, cu utere artificiale detașabile. Dar partenerul ei, Alvy, și-ar dori o sarcină naturală.

Mrs. Buică

Regia: Eugene Buică.
Genul filmului: documentar.

 În 1973, Ioana și Petre Buică, împreună cu cei doi fii, George și Eugene, emigrează în America. Unul dintre fii se reîntoarce în ţară, iar familia din SUA vine la nunta lui. Filmările pentru documentarul Mrs. Buică au durat peste 24 de ani și sunt realizate în România și în America.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe