Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Literatură filatelică medicală

Viața Medicală
Dr. D. L .D vineri, 8 iulie 2011

   De curând s-a încheiat a treia ediţie a expoziţiei de literatură filatelică medicală cu participare internaţională LITMEDFILA 2011. Ca şi precedentele ediţii, expoziţia a avut loc în holul Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca. (...)

   De curând s-a încheiat a treia ediţie a expoziţiei de literatură filatelică medicală cu participare internaţională LITMEDFILA 2011. Ca şi precedentele ediţii, expoziţia a avut loc în holul Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca.
   A devenit deja o tradiţie ca din doi în doi ani, Gruparea de Filatelie tematică Crucea Roşie – Medicină să organizeze împreună cu Asociaţia Filateliştilor din Judeţul Cluj, sub egida Federaţiei Filateliştilor din România, această expoziţie de literatură filatelică medicală. Ea se organizează în paralel cu expoziţia LIBRAFILA de literatură filatelică generală.
   Faţă de anii anteriori, numărul participanţilor la secţiunea medicală a fost mai redus, dar evenimentul a stârnit, ca şi la ediţiile precedente, interesul filateliştilor şi oamenilor de cultură clujeni şi a filateliştilor din ţară şi străinătate.
   Preşedintele comitetului de organizare a fost dl Mircea Mureşan, preşedintele filateliştilor din judeţul Cluj, preşedintele juriului a fost dl Leonard Paşcanu, secretarul Federaţiei Filateliştilor din România, iar comisarul expoziţiei a fost dl prof. dr. Dan Dumitraşcu, preşedintele grupării de filatelie tematică medicală Crucea Roşie – Medicină din România.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.