Newsflash
Diverse Evenimente

Crosul caritabil „Alergăm noi pentru ei, pentru pacienții cu AVC” are loc sâmbătă

de Florentina Ionescu - mai 5 2023
Crosul caritabil „Alergăm noi pentru ei, pentru pacienții cu AVC” are loc sâmbătă

Sâmbăta aceasta, 6 mai, în Campusul Politehnica, se va organiza crosul caritabil „Alergăm noi pentru ei, pentru pacienții cu AVC”. 

Cei interesați trebuie să știe că vor fi două probe: 3,6 kilometri și 7,2 kilometri.

Startul se va da la: ora 11:00 (pentru proba de 3,6 kilometri) și la ora 12:00 (pentru proba de 7,2 kilometri), se arată într-o informare transmisă redacției. 

Crosul este organizat de Societatea Studenților în Medicină din Bucuresti (SSMB). Banii strânși vor fi donați Asociației ALIA - Asociația pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral, pentru a sprijini pacienții cu AVC. 

„Mulți dintre bolnavii care au suferit un AVC nu mai pot alerga. Dar noi o putem face! Pentru ei, pacienții cu AVC. Pentru cei care nu știu că un AVC poate fi prevenit. Pentru cei care vor și pot să salveze. Pentru cei care au nevoie să cunoască semnele unui AVC! Pe 6 mai, alergăm pentru ca mesajul nostru să ajungă cât mai departe!”, au transmis organizatorii. 

Așadar, dacă sunteți pasionați de alergare, adunați-vă prietenii și înscrieți-vă la crosul „Alergăm noi pentru ei, pentru pacienții cu AVC”, accesând formularul de la această adresă: https://forms.gle/GbRe4frd4sRpV5D4A (donația minimă este 30 lei).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe