Newsflash
Știri

Copiii sunt invitați la 1iuniFEST

de Redacția Viața Medicală - mai 29 2023
Copiii sunt invitați la 1iuniFEST

Cu ocazia zilei de 1 iunie, copiii din București sunt invitați la un eveniment dedicat lor, care va avea loc în parcul IOR. Evenimentul este organizat de către Itsy Bitsy și Nestle România.

 Nestlé Romania, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, lansează invitația către toți copiii din București să vină la 1uniFEST, evenimentul organizat de Itsy Bitsy pe 1 iunie în Parcul Al. I. Cuza (IOR), în zona delimitată de străzile Baba Novac, Câmpia Libertății, Liviu Rebreanu -harta ).

Organizatorii au pregătit pentru copiii mici și mari o sumedenie de distracții, produse și premii vesele, în cadrul unor concursuri menite să aducă bucurie și să contribuie la educația alimentară a celor mici și a părinților lor.

Astfel, în zona parcului din dreptul străzii Baba Novac, veți găsi terenurile de joacă Nestlé, care sunt numerotate 19, 20 și 21, în culoarea verde, pe această hartă

Printre surprizele pregătite, sunt anunțate competiția de tras cu praștia la panou, baloane, jocuri de memorie, dar și jocuri care să îi ajute pe cei mici să își exprime preferințele în bucătărie prin intermediul NutriPorției.

NutriPorția este  un ghid care le arată copiilor și părinților ce opțiuni au pentru o dietă echilibrată și completă. 

Iubitorii de animale sunt invitați la standul PURINA, unde vor avea loc demonstrații de dresaj canin, iar cei mici vor putea să învețe cum să aibă grijă de animăluțele lor de companie. Pentru prichindei sunt pregătite ateliere de colorat și o zonă de picnic și relaxare la umbra copacilor din parc.

„Invităm cu drag copii să vină la standurile noastre, va fi multă distracție, vor fi multe premii de câștigat și vor fi multe lucruri interesante de aflat despre cum să mâncăm sănătos, dar și gustos”, spune Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager, Nestlé Romania. 

S-ar putea să te intereseze și:

Sondaj despre obiceiurile românilor la masă

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe