Newsflash
Diverse

Congresul Național de Oncologie - ediția 2021

de Redacția Viața Medicală - sept. 27 2021
Congresul Național de Oncologie - ediția 2021

Mai aveți câteva zile să vă înscrieți la Congresul Național de Oncologie, care va avea loc în perioada 7-9 octombrie, în format hibrid, organizat de Societatea Națională de Oncologie Medicală din România.

„Stimați colegi,

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România vă invită să luați parte la Congresul Național de Oncologie, evenimentul de referință din România dedicat managementului afecțiunilor oncologice care, anul acesta, se va desfășura în format hibrid în Poiana Brașov în perioada 7 – 9 Octombrie 2021.

Congresul Național de Oncologie se va bucura și anul acesta de participare internațională și va include sesiuni cu importanți lideri de opinie din domeniu, atât de la nivel național, cât și internațional, va oferi informații de ultimă oră despre cele mai recente practici și cercetări în domeniu, sesiuni adresate tinerilor medici rezidenți și specialiști, precum și asistenților medicali.

Președinte SNOMR
Conf. Univ. Dr. Dana Lucia Stănculeanu”

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici, pe site-ul manifestării.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe