Newsflash
ACTUALITATE Știri

Congresul CMMB va avea loc în perioada 21-24 februarie

de Magdalena Tănăsescu - ian. 16 2024
Congresul CMMB va avea loc în perioada 21-24 februarie

Prima ediție a Congresului Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB) va avea loc în Capitală, în perioada 21-24 februarie 2024.

Potrivit unei postări pe Facebook, evenimentul va vea loc în format hybrid, iar medicii se pot înscrie și participa exclusiv virtual pe platforma Sănătatea.Online

„Manifestarea științifică este adresată exclusiv profesioniștilor din domeniul medical. Aceștia vor beneficia timp de 4 zile de educație medicală continuă, primind informații științifice relevante. Printre speakeri se numără leaderi de opinie din diverse specialități medicale”, se menționează în postare. 

Coordonatorii congresului sunt prof. univ. dr. Cătălina Poiană și prof. univ. dr. Bogdan Ovidiu Popescu. 

Participarea medicilor la congres este gratuită, fiind susținută în întregime de Colegiul Medicilor din Municipiul București. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe