Newsflash
REUNIUNI

Congres organizat în Elveția pe tema digitalizării în industria de sănătate

de Florentina Ionescu - mar. 22 2021
Congres organizat în Elveția pe tema digitalizării în industria de sănătate

În această toamnă, în Elveția, va avea loc un eveniment dedicat „valului digital” în industria de sănătate. Intitulat „Healthcare Automation and Digitalization Congress”, evenimentul va avea loc în zilele de 27 și 28 septembrie 2021.

Potrivit digitalhealthtoday.com, evenimentul va avea loc în Zurich, Elveția. Se vor reuni cu această ocazie, spitale, companii farmaceutice și companii de servicii medicale, laboratoare clinice, entități guvernamentale și instituți pentru a discuta despre tendințele digitale în industria de sănătate. 

congres sanatate digitalizare

Programul acestui eveniment de business se va axa pe strategia digitală pentru transformarea afacerilor din domeniul sănătății și îngrijirilor medicale, pe managementul avansat al datelor, pe securitatea cibernetică, software pentru clinici și laboratoare, inteligență artificială și robotică, farmacologie, precum și dezvoltarea în medicina personalizată.

Persoanele interesate pot solicita broșura evenimentului la acest link.

Potrivit organizatorilor (BGS Group), acest eveniment este creat pentru a acoperi problemele arzătoare din industria de sănătate. A fost creat în cooperare cu partenerii din spitale de top și cu furnizorii de servicii medicale de top, cu companii farmaceutice și entități guvernamentale, se arată pe site-ul automahealth.com.

Programul va acoperi următoarele subiecte, potrivit kindcongress.com:

  • Strategia digitală pentru transformarea businessului din industria de sănătate,
  • Managementul avansat al datelor și securitatea cibernetică în sănătate
  • Dezvoltările în domeniul medicinei personalizate,
  • Serviciile din sănătate: telemedicina și mHealth (termen ce reprezintă o abreviere pentrue „mobile health”, adică sănătatea prin intermediul telefonului mobil),
  • Robotică și inteligența artificială în industria de sănătate
  • Rolul farmacologiei în sănătatea digitală
  • Software pentru medii precum clinicile și laboratoarele.

Healthcare Automation and Digitalization Congress este o platformă de networking pentru furnizorii de servicii de sănătate, laboratoarele clinice, instituțiile și entitățile guvernamentale, precum și pentru companiile farmaceutice.

Este un eveniment în care experții își vor prezenta cazurile, vor avea loc expoziții în care companiile își vor prezenta soluțiile, iar actorii reprezentantivi din industria de sănătate vor discuta în cadrul congresului despre tendințele din industria de sănătate.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe