Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Medic.ro București, desfășurată pe 15 și 16 februarie la Hotel Caro

de Magdalena Tănăsescu - feb. 12 2024
Conferința Medic.ro București, desfășurată pe 15 și 16 februarie la Hotel Caro

În perioada 15 - 16 februarie a.c., la Hotel Caro va avea loc conferința Medic.ro București intitulată „Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie”.

Evenimentul este adresat medicilor de familie, medicilor de Medicină generală, Medicină internă, Pediatrie, dar și medicilor de alte specialități, din București și Ilfov.

 

Conferința va avea loc doar în format fizic. Înscrierea la eveniment se poate face la adresa: https://digital.medichub.ro/evenimente/medic-ro-bucuresti_727.

Programul conferinței este vast, acoperind o gamă largă de sesiuni cu conținut clinic concret și mesaje medicale importante.

Deschiderea este programată pentru joi, 15 februarie, ora 12,30, iar din comitetul științific al conferinței fac parte, printre alții: conf. dr. Carmen Preda, conf. dr. Florian Berghea, dr. Adrian Marinescu și conf. dr. Bogdan Mastalier. 

Conferința Medic.ro București este gratuită, fiind creditată cu 12 puncte EMC. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe