Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința de Medicina Familiei va avea loc în perioada 27-30 martie 2024

de Magdalena Tănăsescu - feb. 1 2024
Conferința de Medicina Familiei va avea loc în perioada 27-30 martie 2024

Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) organizează în perioada 27-30 martie 2024 cea de a XX-a ediție a Conferinței de Medicina Familiei „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

Evenimentul se va desfășura cu participare fizică, la Magic Place Grant, din Șos. Virtuții nr. 155, sector 6, București. 

„Medicul de familie este cel care face legătura între pacient și restul sistemului și încearcă să-l ajute să mențină un echilibru atât în relația lui medicală cu restul sistemului, cât și în relațiile lui sociale. Este cel care îl ghidează și îl integrează, împreună cu pornirea lui prin viață, cu suferința și cu vindecările lui, cu spaimele, bucuriile, riscurile și cu drumul cel mai de pe urmă”, afirmă Sandra Alexiu, președinte AMFB și coordonatorul conferinței.

Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical și beneficiază de credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din România si de credite EMC acordate de OAMMR

Mai multe informați sunt disponibile aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe