Newsflash
REUNIUNI

Conferinţa de Primăvară a Societăţii Române de Cardiologie, în premieră online

de Dorina Novac - mai 6 2020
Conferinţa de Primăvară a Societăţii Române de Cardiologie, în premieră online

Societatea Română de Cardiologie organizează în perioada 13-17 mai 2020 Conferinţa de Primăvară a Societăţii Române de Cardiologie ce va fi transmisă în premieră online.

Potrivit unui comunicat de presă, evenimentul reunește importanți lideri ai cardiologiei românești și profesioniști din domeniul sănătății în lupta cu COVID-19, pe parcursul a cinci zile de sesiuni științifice și dezbateri.

conferinta online

Tema ediției este „Bolile cardiovasculare în contextul pandemiei de SARS-CoV-2”.

Ediția 2020 este concepută sub formă de o serie de webinarii online pentru specialiștii în cardiologie, și nu numai, interesați să împărtășească cunoștințele actuale și experiențele cheie în gestionarea bolilor cardiovasculare în contextul actual.

Webinar_CNP_Header

Pe lângă sesiuni dedicate pandemiei SARS-CoV-2 se vor transmite şi sesiuni organizate de către Grupurile de Lucru de Ateroscleroză şi Aterotromboză, Cardiologie Intervenţională, Cardiologie Preventivă şi Recuperare Cardiovasculară, Cardiologie de Urgenţă, Cardiopatie Ischemică.

Vă puteţi înregistra accesând link-ul www.cardioportal.ro/conferintagl/inscriere-2020/. Termenul limită de înregistrare este 10 mai 2020.

Evenimentul este creditat cu credite de EMC de către Colegiul Medicilor din România.

 


Notă autor:

Sursă imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe