Newsflash
Cultură

Concertul Extraordinar al Orchestrei Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” are loc sâmbătă

de Florentina Ionescu - dec. 8 2022
Concertul Extraordinar al Orchestrei Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” are loc sâmbătă

Mai sunt câteva zile până la unul dintre cele mai importante evenimente al lunii decembrie și al anului 2022: Concertul Extraordinar al Orchestrei Medicilor.

Sâmbătă, 10 decembrie, la Opera Națională București, va avea loc Concertul Extraordinar al Orchestrei Medicilor „Dr. Ermil Nichifor”, intitulat „Armoniile Speranței”. 

orchestra medicilor

Acest eveniment se desfășoară sub Înaltul Patronaj al E.S. Klaus Iohannis, Președintele României, în colaborare cu Guvernul României, Ministerul Culturii și Societatea Națională de Oncologie Medicală din România.

Concertul este organizat în sprijinul bolnavilor de cancer, cu prilejul aprobării Programului Național de Prevenire şi Combatere a Cancerului în România, se arată pe o rețea socială.

Alături de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” dirijată de Maestrul Iosif Ion Prunner se vor afla pe scenă și artiștii lirici ce compun Corul Național Român aflat sub bagheta Maestrului Daniel Jinga, ansamblu ce își va face debutul artistic în cadrul acestui eveniment extraordinar.

Soliștii concertului vor fi artiști de talie internațională, precum Sir Willard White, invitatul special al evenimentului, tenorul Daniel Magdal, pianistul Cristian Niculescu și Alexandru Burcă, în interpretarea unor arii celebre din opere, dar și a unor piese simfonice cunoscute și apreciate de publicul larg.

Concertul Extraordinar Armoniile Speranței își propune să atragă atenția societății civile și a companiilor din domeniul sănătății asupra calității vieții pacienților oncologici, a căror suferință continuă și dincolo de salonul de spital și necesită aceeași grijă și atenție.

Evenimentul este organizat de către Fundația „Medicina și Muzica", Fundația Constantin Silvestri, în parteneriat Opera Națională București. Coproducatorii evenimentului sunt TVR și Radio România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe