Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

CMMB oferă consiliere juridică gratuită medicilor agresați

de L. Budin - oct. 2 2023
CMMB oferă consiliere juridică gratuită medicilor agresați

„Trebuie să trecem și de la vorbe la fapte”, a subliniat prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiul Medicilor din Municipiul București.

Colegiul Medicilor din Municipiul București anunță public că va oferi consiliere juridică gratuită tuturor cazurilor în care se confirmă că medici, membri ai CMMB – specialiști ce își fac datoria - sunt agresați la locul de muncă, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a organizației. Postarea este semnată de prof. dr. Cătălina Poiană, președinte CMMB.

Cu toții am auzit de greșeli și fapte reprobabile ale unor medici, iar în aceste cazuri justiția trebuie să se pronunțe și, cu siguranță, pe mine și pe majoritatea dintre noi, medicii, astfel de situații nu ne reprezintă. Dar nici nu putem fi de acord cu situațiile în care medici care își fac datoria sunt agresați. Spunem ferm: medicii trebuie să își îngrijească pacienții cu profesionalism și dedicare”, se mai subliniază. 

În postare, se adaugă o adresă de e-mail (consiliere.juridica@cmb.ro), cu mențiunea că „Trebuie să trecem și de la vorbe la fapte” 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe