Newsflash
Știri

Cluj: UBB organizează o nouă ediţie a campaniei de donare de sânge

de L. Budin - mai 18 2022
Cluj: UBB organizează o nouă ediţie a campaniei de donare de sânge

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 23-26 mai, o nouă ediţie a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Ajunsă la cea de-a noua ediţie, campania se va derula timp de 4 zile, de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj din strada Nicolae Bălcescu nr.18, se arată într-un comunicat.

campanie-ubb
Sursă: Facebook Universitatea Babeș-Bolyai

 

«Donăm împreună, UBB dă startul!» a devenit deja o tradiţie a comunităţii UBB şi este mai mult decât o simplă campanie de donare: este un program coerent de informare şi educare pe tema importanţei donării de sânge. E o iniţiativă care confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, nu doar că UBB este parte activă a comunităţii, ci, foarte important, că, pe lângă misiunea academică pe care o are, Universitatea e cea care trebuie să genereze atitudini la nivelul societăţii”, spun reprezentanţii universității.

În cadrul primelor ediţii ale campaniei organizate de UBB, au donat peste 3.000 de persoane, sângele unui singur donator putând salva trei vieţi, se mai arată în comunicat.

„Timpul înseamnă viaţă”: campanie de conștientizare a riscului unui AVC

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe