Newsflash
Știri

Centrele de vaccinare anti-COVID, deschise în prima şi a doua zi de Paşte

de Dorina Novac - apr. 26 2021
Centrele de vaccinare anti-COVID, deschise în prima şi a doua zi de Paşte

Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise atât în prima, cât şi în cea de-a doua zi de Paşte, a anunţat ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

Ioana Mihăilă îi îndeamnă pe români să meargă la vaccinare dacă au programare, chiar și în ziua de Paști, deoarece centrele de vaccinare vor fi deschise.

Ioana Mihaila

„Conform informaţiilor primite de la Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în a doua zi de Paşte”, a precizat, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătății.

De asemenea, aceasta a făcut un apel la responsabilitate de Paștele Ortodox.

„Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde, în special pentru creştinii ortodocşi, iar în weekend este Paştele Ortodox, fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm”, a transmis ministrul Sănătăţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe