Newsflash
Știri

Ce analize și investigații medicale puteți face la Institutul „Cantacuzino”

de Florentina Ionescu - oct. 11 2021
Ce analize și investigații medicale puteți face la Institutul „Cantacuzino”

Persoanele care doresc să își facă anumite investigații pot apela la laboratorul de analize medicale din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Institutul Cantacuzino oferă o gamă complexă de analize medicale, însumând peste 400 de investigații ce acoperă domenii variate, precum: biologie moleculară, bacteriologie, biochimie, parazitologie, virusologie, imunoserologie, hematologie, micologie, citologie ș.a., se arată pe pagina oficială de Facebook a instituției. 

analize investigatii medicale institutul cantacuzino
Sursa foto: https://www.facebook.com/Institutul-Na%C8%9Bional-de-Cercetare-Dezvoltare-Medico-Militar%C4%83-Cantacuzino-1507156062745849

„Personalul specializat, cu o vastă experiență profesională, folosește aparatură de ultimă generație și metode de înaltă performanță. Tradiția institutului, profesionalismul specialiștilor și corectitudinea rezultatelor analizelor sunt punctele noastre cheie”, se arată pe rețeaua socială.

Astfel, doritorii pot merge direct la sediul din Splaiul Independenței nr. 103. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul oficial, cantacuzino.mapn.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe