Newsflash
Știri

Cadou muzical pentru angajatele SCJU „Pius Brînzeu” Timișoara

de L. Budin - mar. 8 2023
Cadou muzical pentru angajatele SCJU „Pius Brînzeu” Timișoara

De Ziua femeii, managerul SCJUBPT, prof. univ. dr. Dorel Săndesc, și-a onorat colegele: soliști ai Operei Naționale din Timișoara au cântat, pentru ele, pe scena amfiteatrului din spital.

Toate angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara au fost invitate astăzi în amfiteatrul spitalului, la un mic intermezzo muzical, oferit în dar de 8 martie, de către managerul SCJUBPT, se arată într-un comunicat.

cadou_muzical_tm1

A fost prilejul potrivit pentru a sublinia cât de important este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulțumindu-le  pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă și familii și pentru prezența lor delicată, cochetă și puternică totodată”, se subliniază în document.

Soliștii invitați ai Operei Naționale Române din Timișoara, împreună cu managerul instituției de cultură, Cristian Rudic, sunt cei care au susținut programul muzical, performanța lor fiind răsplătită cu aplauze.

cadou_muzical_tm

Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie prin feminitatea lor”, a punctat prof. univ. dr. Dorel Săndesc.

Femeia-medic: alinătoarea durerilor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe