Newsflash
Internaționale

Autoritățile din Viena vor vaccinarea anti COVID la copiii între 5 și 11 ani

de Florentina Ionescu - nov. 15 2021
Autoritățile din Viena vor vaccinarea anti COVID la copiii între 5 și 11 ani

În cadrul unui proiect-pilot, autoritățile din domeniul Sănătății din Viena vor începe vaccinarea împotriva COVID-19 la copiii mici.

Potrivit Associated Press, copiii mici din Viena vor începe să fie vaccinați împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 începând de această săptămână, ca parte a unui proiect-pilot, a scris presa locală sâmbătă. 

flacon-vaccinare

Astfel, aproximativ 200 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani vor primi doze de vaccin de la Pfizer-BioNTech în capitala Austriei, începând de astăzi. Proiectul-pilot, arată sursa citată, este limitat doar la zona Vienei și nu se aplică restului țării.

Pentru că numărul infecțiilor cu SARS-CoV-2 a început să crească din nou în regiune, guvernul austriac ar urma să anunțe mai multe măsuri la nivel național pentru a încetini răspândirea virusului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe