Newsflash

Ionuţ Isaia JEICAN


Zone anatomice herniare ale peretelui abdominal

de Dr. Cristian TEODORIU - mai 13, 2011

   Peretele abdominal prezintă o serie de zone anatomice caracterizate printr-o rezistenţă relativ scăzută la solicitările musculare ale organismului, ce predispun la apariţia herniilor. Dnii dr. Cristian Teodoroiu şi stud. Ionuţ-Isaia Jeican realizează o trecere în revistă a posibilelor sedii de procese herniare. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 


  

Comori ale scrisului medical

de Ionuţ Isaia JEICAN - dec. 24, 2010

   Până la 22 decembrie a.c., Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca a adăpostit o preţioasă expoziţie de lucrări medicale, „Pax Corporis“, ce a putut fi vizitată la Departamentul Colecţii Speciale – sala „Gheorghe Sion“. Mirosul magic de carte veche te introduce, încă de la intrare, ca într-o maşină a timpului. Poţi observa cum, peste ani, au existat oameni care şi-au pus timpul pe altarul ştiinţelor medicale. Muncă şi migală în mii de pagini şi în planşe atât de rafinat realizate! (...)

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe