Newsflash

Horia Ghibuțiu


Cocteilul de carantină

de Horia Ghibuțiu - feb. 26, 2021

Prelungita criză sanitară ne-a modificat obiceiurile de consum, iar în meniurile noastre de mâncare și de băutură au apărut produse pe care nu le-am fi încercat înainte.

Complet necunoscuții suntem noi

de Horia Ghibuțiu - feb. 12, 2021

„Perfetti Sconosciuti” (2016), filmul italian demn de Cartea Recordurilor pentru numeroasele remake-uri internaţionale, va avea și o versiune cinematografică românească.

10 povești neștiute ale maeștrilor artei românești

de Horia Ghibuțiu - feb. 5, 2021

Arta s-a mutat în online și nu e nimic rău în asta, mai ales dacă ai posibilitatea de a viziona de acasă, filme care urmăresc povestea de viaţă și parcursul artistic al maeștrilor artei românești.

Vizualizaţi noul teatru românesc!

de Horia Ghibuțiu - ian. 29, 2021

Noul teatru românesc nu e nici mai bun, nici mai rău decât vechiul teatru. Doar că e online, de data asta, și bine filmat.

Filmele de festival pe care le-ai ratat în 2020

de Horia Ghibuțiu - ian. 8, 2021

Foarte dificil a fost anul 2020 pentru a șaptea artă, de la producţie și difuzare, până la festivaluri și lansări. Iată însă niște producţii premiate pe care le poţi „recupera” urmărindu-le de acasă.

Cinci idei de cadouri last-minute

de Horia Ghibuțiu - dec. 18, 2020

Sunteţi de gardă și v-aţi dat seama că v-a mai rămas foarte puţin timp ca să vă decideţi ce să le luaţi celor dragi? Iată câteva propuneri din librăriile online, pe ultima sută de metri înaintea Sărbătorilor.

Infecţia cu HIV nu mai este o „condamnare”

de Horia Ghibuțiu - dec. 4, 2020

Cum au schimbat terapiile moderne calitatea vieţii persoanelor cu HIV, după 30 de ani de luptă cu virusul.

Român seropozitiv în pandemia de COVID-19

de Horia Ghibuțiu - dec. 4, 2020

Unul din doi români se teme să iasă la cină cu o persoană care trăiește cu HIV. Aproape 40% dintre români spun că le-ar fi teamă să își lase copilul să interacţioneze cu o persoană care are HIV, la școală sau la grădiniţă.

Revelația toamnei

de Horia Ghibuțiu - dec. 4, 2020

„Gambitul Damei”, miniseria de pe Netflix creată de Scott Frank și Allan Scott și bazată pe romanul omonim din 1983 al lui Walter Tevis, e revelaţia toamnei: a debutat în trombă, la sfârșitul lunii octombrie, și a ajuns pe locul 1 în top 10 în peste 20 de ţări, printre care și România.

Citindu-l pe Cărtărescu

de Horia Ghibuțiu - nov. 27, 2020

În 2020, Cărtărescu face poezie cum n-a mai făcut vreodată. O poezie așezată, matură, bântuitoare, cu valoare de corolar al credo-ului artistic.

Poftiţi la teatru online!

de Horia Ghibuțiu - nov. 13, 2020

Multora dintre noi le lipsesc în aceste zile nu doar mersul la teatru în sine, ci și spectacolele contemporane, care să le înfăţișeze teme actuale. „Tom și Jerry 2.0” este o astfel de producţie.

Muzică de sertar: byron lansează EP-ul „Long Story Short”

de Horia Ghibuțiu - nov. 13, 2020

Una dintre cele mai apreciate trupe autohtone, byron, lansează la jumătatea acestei luni un EP special – „Long Story Short”.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe