Newsflash

Biroul de presă OAMGMAMR


Deficit major de asistenţi medicali și moașe

de Biroul de presă OAMGMAMR - dec. 9, 2022

ICN susţine că, potrivit unei importante cercetări, acoperirea universală cu servicii medicale ar necesita încă 30 de milioane de asistenţi medicali și moașe.

Sprijin ICN pentru refugiaţi

de Biroul de presă OAMGMAMR - sept. 2, 2022

Howard Catton, CEO al Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN), s-a întâlnit, la București, cu asistenţii medicali de la serviciul de ambulanţă și a vizitat un centru de refugiaţi.

OAMGMAMR, două decenii de activitate

de Biroul de presă OAMGMAMR - iul. 22, 2022

Marţi, 19 iulie 2022, la București, a avut loc conferinţa „A look back to lead forward: Tracing new paths to excellence in nursing and midwifery”, desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, ocazie cu care s-au celebrat 20 de ani de activitate a OAMGMAMR.

Declaraţia Triadei OMS-ICN-ICM 2022

de Biroul de presă OAMGMAMR - mai 27, 2022

Peste 650 de lideri ai asistenţilor medicali și moașelor din 165 de ţări au participat la discuţii alături de reprezentanţi ai centrelor colaboratoare ale OMS pentru asistenţi medicali și moașe, decani și alţi profesori, autorităţi de reglementare în domeniu și alţi parteneri relevanţi.

Invitaţi speciali la Congresul ICN

de Biroul de presă OAMGMAMR - apr. 9, 2021

La începutul lunii aprilie, ICN a anunţat două femei lider de renume internaţional ca fiind speakeri la Congresul ICN 2021, ce va avea loc în format virtual în perioada 2-4 noiembrie 2021.

Curs de vaccinare pentru personalul medical

de Biroul de presă OAMGMAMR - mar. 12, 2021

Pachetul de instruire este dezvoltat pentru personalul medical din prima linie și constă în șase module, care includ prelegeri video, teste, proceduri de lucru, exerciţii interactive și prezentări.

Viitorul îngrijirilor de sănătate

de Biroul de presă OAMGMAMR - dec. 24, 2020

Anul 2021 va însemna și o analiză a schimbărilor și inovaţiilor din cadrul profesiei de asistent medical, dar și a modului în care acestea vor influenţa îngrijirile medicale.

Sănătatea, un drept uman și pentru asistenții medicali

de Biroul de presă OAMGMAMR - dec. 11, 2020

Președintele ICN a subliniat rolul vital al asistenţilor medicali pentru sănătatea naţiunilor, dar și cât de ironic este faptul că 2020, Anul internaţional al asistentului medical și al moașei, dedicat celebrării celor două profesii, a reprezentat o provocare pe care nimeni nu a prevăzut-o.

Vaccinarea anti-COVID, prioritară și pentru asistenţii medicali

de Biroul de presă OAMGMAMR - nov. 27, 2020

Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN) solicită guvernelor lumii să se asigure că în centrul proceselor de planificare și implementare a programelor de vaccinare în masă împotriva COVID-19 se află și reprezentanţii asistenţilor medicali.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe