Newsflash
Știri

Autocunoaștere prin joc scenic

de Cristina GHIOCA - mai 29 2022
Autocunoaștere prin joc scenic

Din 6 iunie, Teatrul Vasilache din București organizează un curs de dezvoltare personală prin joc scenic.

283487815_1739935993016540_7260978652710798248_n

Prin exercițiile și noțiunile utilizate în cursul „Fericirea prin teatru”, participanții au ocazia să se cunoască mai bine, să iasă din zona de confort și să-și îmbunătățească autocontrolul, empatia și abilitățile sociale. Ei vor învăța, de asemenea, cum să se comporte în interacțiunile profesionale, cum să dezvolte relații eficiente la serviciu, cum să își gestioneze mai bine emoțiile, dar și cum să conducă un dialog sau să delege sarcini.

Alcătuit din mai multe module, cursul se va focusa pe lucrul individual, dar și în echipă. Exercițiile utilizate vor urmări o mai bună dezvoltare a atenției, a imaginației, a memorie sau a spontaneității. De asemenea, va oferi informații importante despre gestionarea și aplanarea unui conflict, prin asertivitate.

„Fericirea prin teatru” va accesa toate formele de comunicare: verbală, nonverbală și paraverbală, punând accent pe descoperirea elementelor care conduc la emiterea unui mesaj clar, precis, dar și la identificarea bruiajelor care nasc barierele comunicaționale.

Participanții vor avea ocazia să descopere secretele comunicaționale ale gestului, ale mimicii, ale ruperilor de ritm, a tonalității și chiar a momentelor de tăcere. Coordonatorul cursului este actor, regizor și deținător al un doctorat în teatru și un master în comunicare.

Cursul „Fericirea prin teatru” are o durată de trei luni și se va desfășura o dată pe săptămână. Durata unei ședințe este de trei ore.

Mai multe informații despre curs și înscrieri pot fi aflate la numărul de telefon 0771 288 320.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe