Newsflash
Știri

Ambulanță 4x4 pentru Serviciul Salvamont Neamț

de L. Budin - oct. 4 2022
Ambulanță 4x4 pentru Serviciul Salvamont Neamț

Ambulanța va scurta timpul de intervenție și va asigura un transport în siguranță a victimelor accidentelor din zona montană, spun reprezentanții Salvamont.

Serviciul Public Salvamont Neamț are în dotare o autospecială – ambulanță A2 4x4, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

ambulanta-neamt
Sursă foto: Facebook Salvamont Neamț

 

E dotată cu echipamente medicale și digitale de ultimă generație și va contribui la un transport în condiții de siguranță crescută a victimelor accidentelor montale.

Împreună cu vehiculul ARM – Advance Rescue Module - , care va fi operațional în câteva săptămâni, estimă scurtarea timpului de intervenție (...) care va crește considerabil șansele de supraviețuire în cazul unor accidente grave”, arată reprezentanții salvatorilor montani, în postare.

Salvamontiștii au ținut să aducă mulțumiri conducerii Consiliului Județean Neamț, care asigură dotarea instituției.

Fără această dotare, sutele de operațiuni derulate de noi, câteodată în condiții extreme, cu factor de risc mare, nu ar putea avea rezultatele cu care ne mândrim”, mai arată reprezentanții salvamontiștilor nemțeni.

În doi ani se va extinde Secţia de Cardiochirurgie a Spitalului „Marie Curie”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe