Newsflash
Știri

Ambulanţe noi pentru SABIF

de Cristina GHIOCA - mai 14 2021
Ambulanţe noi pentru SABIF

Serviciul de Ambulanţă București-Ilfov a primit, săptămâna aceasta, 20 de ambulanţe tip A2 – Unitate mobilă de transport pentru mai mulţi pacienţi, prin programul de înnoire a parcului auto al serviciilor de urgenţă.

 Ambulanţele au fost achiziţionate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, de acestea urmând a beneficia Serviciile Judeţene de Ambulanţă și București-Ilfov, precum și Serviciile Mobile de Urgenţă Reanimare și Descarcerare de la nivel naţional. Finanţarea a fost făcută prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Proiectul „Viziune 2020”. Proiectul a vizat până în acest moment livrarea a 667 de ambulanţe Renault tip A2, tip B2 (4x2) și tip C (terapie intensivă mobilă).

ETICHETESABIF

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe