Newsflash
ACTUALITATE Știri

Nouă spitale şi SABIF vor asigura asistenţa medicală de urgenţă pe 24 ianuarie

de Magdalena Tănăsescu - ian. 23 2024
Nouă spitale şi SABIF vor asigura asistenţa medicală de urgenţă pe 24 ianuarie

În 24 ianuarie, cu ocazia sărbătorii legale „Unirea Principatelor Române”, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată de 9 spitale de adulţi şi copii, şi de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF).

Potrivit unui comunicat transmis de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti, unităţile medicale sunt: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca; Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar; Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie”.

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru, iar în această perioadă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. 

 

Solicitările populaţiei vor fi preluate la telefon 112. Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la telefon 021.9461.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe