Newsflash
Știri

A fost semnat contractul de finanțare pentru noul sediu al Institutului Inimii

de Dorina Novac - mar. 20 2023
A fost semnat contractul de finanțare pentru noul sediu al Institutului Inimii

Contractul de finanțare pentru noul sediu al Institutului Inimii a fost semnat sâmbătă, 18 martie, la Târgu Mureș.

Peste 105 milioane de euro vor ajunge în județul Mureș, din cele aproape 300 de milioane euro alocate proiectelor de sănătate din regiune, finanțate prin PNRR, a precizat dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş.

institutul inimii

Citește și: Bilanț la IUBCvT Târgu Mureș: peste o mie de operații pe cord deschis în 2022

„Este momentul care marchează sfârșitul visului și începutul realității care împlinește aspirațiile a trei generații de specialiști în medicina cardiovasculară din Târgu Mureș. În anul în care aniversăm 50 de ani de operații pe cord deschis în Târgu Mureș, avem certitudinea că Institutul Inimii va avea casă nouă, în folosul miilor de pacienți adulți și copii din toată România care îi trec anual pragul în căutarea sănătății. (...) Greul acum începe, dar investiția în noua casă a Institutului va duce la creșterea cu peste 50% a intervențiilor efectuate la adulți și copii, servicii mai bune oferite de sistemul medical din județul Mureș și condiții de lucru optime pentru întreaga noastră echipă!, a scris, într-o postare pe Facebook, dr. Horațiu Suciu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe