Newsflash
Știri

500 de consultații gratuite în cadrul Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române

de Dorina Novac - oct. 31 2022
500 de consultații gratuite în cadrul Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române

Un număr de 185 de persoane au beneficiat de 500 de consultații gratuite în cadrul celei de-a XVII-a ediție a Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române.

Cea de-a XVII-a ediție a Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române s-a încheiat duminică, 30 octombrie, la Soveja, județul Vrancea.

caravana de bine

O echipă multidisciplinară formată din medici specialiști și rezidenți, asistenți medicali, personal angajat și voluntari ai Crucii Roșii Române au efectuat gratuit următoarele consultații medicale: EKG și ECOGRAF, cardiologie, medicină internă, pediatrie, diabetologie, oftalmologie, măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei.

Citește și: Istoria Crucii Roșii Române în 10 imagini

Crucea Rosie Romana

„40 de voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Vrancea, 3 medici, două asistente, dar și 4 tehnicieni au fost alături zilele acestea de locuitorii din Soveja. De asemenea, voluntarii au împărțit pliante despre cum pot fi prevenite gripa și COVID-19”, au precizat reprezentanții Crucii Roșii Române.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe